Ylioppilastutkinnot: Toiminnan historia

Lyhyt esittely

Ylioppilastutkinnot ovat lukuvuoden aikana opiskelijoiden toimintaa. Ero on se, että vapaaehtoistyö ei kuulu minkään koulun tai korkeakoulun pakolliseen normaaliin opetussuunnitelmaan. Itse asiassa tällainen toiminta on olemassa eri koulutusasteilla, olipa se perus- tai lukio, lukio tai korkeampi oppilaitos. Yleensä Amerikan yhdysvalloissa keskimääräinen opiskelija osallistuu vähintään yhteen suosittuun vapaaehtoistyöhön lukuvuoden aikana.

Yliopisto-ohjelmat yleensä edustavat vapaaehtoista osallistumista. Päinvastoin kuin koulunkäynnin ulkopuolisiin toimintoihin, jotka sisältävät usein sosiaalialan toimintoja, eri urheilu tai hyväntekeväisyys ovat yleensä maksuttomia. Joissakin tapauksissa, kun jotain taloutta tarvitaan normaalin toiminnan kannalta, tiedekunnan sponsorointia pyydetään yhteistyöhön. Tällaisista toiminnoista sanomalehdet ovat suosittuja ja laajalle levinneitä.

Historiallinen tausta

Suurin osa koulujen ulkopuolisista toiminnoista on alkanut Yhdysvalloissa yhdeksästoista vuosisata. Ensinnäkin ne olivat ylimääräisiä osa tavanomaisen lukuvuoden aikatauluun. Jotkut käytännön ja ammatilliset edut liittyivät tällaisten toimintojen soveltamiseen. Kirjallisuusyhdistykset olivat ensimmäisiä yhdistyksiä, jotka tulivat suosittuina Harvardin yliopistossa ja Yale Universityssä. Sitten ilmestyi erilaisia ​​keskustelukerhoja ja erilaisia ​​seurakuntia ja seurakuntia.

Opiskelijat myös aloittivat amerikkalaisten korkeakoulujen ensimmäisen urheiluseurojen syntymisen ja kannustivat ensimmäisen atleettisen ohjelman kehittämistä yliopistollisissa kampuksilla. Koska kirkkoklubit menettivät suosionsa, urheiluyhdistykset tulivat tehokkaimmiksi keinoiksi estää opiskelijoiden häiriötekijöitä koulutusprosessissa. Lisäksi urheilusta tuli niin kutsuttu hallitseva elementti erilaisissa ekstrakurkulaarisissa aktiviteeteissa, joita Amerikassa suosittuja aikoina.

Yksi tärkeimmistä osista opiskelijaelämästä oli kuitenkin valtio-oppilaitoksessa. Se alkoi ensimmäisestä maailmansodasta lähtien. Nykyään lukio- ja korkeakouluyhteisö ehdottaa opiskelijalle monenlaista toimintaa monipuolisten ihmisten kehittämiseksi.